Adidas PureBoost Träningsskor

  • 0 ตอบ
  • 17 อ่าน
Adidas PureBoost Träningsskor
« เมื่อ: พฤศจิกายน 25, 2021, 02:08:23 PM »
Om det är en adidas-siluett komplett med Boost-dämpning i full längd på botten, kommer det att finnas ett visst intresse. Så går den nuvarande trenden inom sneakers, där tekniken som håller nere adidas Originals och prestandamodeller är samma sak. Dam/Herr Adidas PureBoost är en av de senaste siluetterna med prestandateknik med en estetik inspirerad av Yohji Yamamotos exklusiva adidas Y-3-linje. Detta "Power Red"-par hoppar över enkelheten för en dynamisk grafiktung ovandel med fotorealistiska blomblad som finns överallt.Har adidas hittat sin nisch med introduktionen av 80-talsinspirerade löpare inriktade på livsstilskläder? Oavsett om det var introduktionen till ZX Flux eller deras eftertraktade Primeknit-teknologi som tog över silhuetter som adidas ZX 500, så höjer de kreativa ansträngningarna med de tre ränderna definitivt en del ögonbryn. Idag får vi en ny titt på den där "Solar Blue" Adidas PureBoost Träningsskor, en sko som kombinerar den vävda ovandelen med BOOST-tekniken på sulan för en extra bekväm åktur. Även om sneakern redan har tagit sig fram i landet, kommer europeiska shoppare att vara glada över att veta att modellen äntligen kommer att anlända till utvalda återförsäljare som London's Foot Patrol denna lördag den 17 maj endast för hämtning i butik.

adidas fortsätter att ge sina retrolöpare en twist med sin nya Primeknit-teknik som adidas ZX 500 och det klassiska Campus 80-talet, så vad händer när de tre ränderna bestämmer sig för att sätta ihop två och två som deras ganska nya BOOST-teknik? Du får Adidas PureBoost Lägsta Priset som kommer att debutera imorgon. Med en estetik som är ganska lik silhuetten av den förhärskade ZX Flux, får sneakern Primeknit-behandling på ovandelen i en lockande solblå och stamblå kombination.

Adidas PureBoost Rea Online är tillbaka i sommar med en helt ny look i "Noble Ink". Skon som perfekt gränsar till att vara en prestationslöpare och snygga avslappnade sneaker (ungefär som Ultra Boost) får en unik blandning av Noble Ink (indigo) och en rosa-orange för sin vävda textilöverdel. Modellen kommer i den modifierade "DPR"-konstruktionen med en traditionell tunga till förmån för den ursprungliga vikbara tungdesignen för Pure Boost.

Det finns mer med de tre rändernas Boost-dämpningssystem än bara de otroligt populära NMD-, Ultra Boost- och Yeezy-linjerna. Shoppa Adidas PureBoost De expansiva Boost-uppdateringarna är långt och brett och idag får vi en titt på det senaste i adidas PureBoost-serien, eftersom en smalare profil, elegant form och stödjande hälhållare gör detta par till den perfekta adidas-folien till Nikes Flyknit Racer. Adidas PureBoost DPR finns nu i Solar Yellow (det självklara svaret på Nikes favorit Volt-nyans) och är utrustad med svarta fläckar genomgående för en ren tagning som är perfekt för att hålla dig nere hela sommaren.

www.beastsole.com